söndag 1 maj 2011

Till våra medicinska forskare

Ni har fortfarande inte hittat orsaken till våra kroniska sjukdomar medan jag hittade den redan 1977. Jag kommer att redogöra för det nedan i min teori om basallergin. Mitt råd till er: Slopa för gott teorin om autoimmunitet. Den är er en av era kollegor upphittad orimlighet. Befatta er i stället med spädbarnets livssituation; inte av dagens utan av gårdagens när de flesta sjuka föddes.

2 kommentarer:

  1. Ja du Ursula, vi lär få kämpa i motvind i några år till! DESSVÄRRE blir det hundratals (möjligen tusentals) barn och unga - med värk i leder och muskler samt med vad som i dag bedöms vara symptom på neuropsykiatriska och psykiatriska diagnoser - som NU offras i väntan på de krav på evidens som ställs INNAN man ger sig TROTS att forskning och beprövad erfarenhet REDAN kan styrka vad du här säger om autoimmunitet!
    En annan bra bok inom samma ämne är "Maten och folksjukdomarna! av Staffan Lindeberg som är docent i allmänmedicin, som i sin doktorsavhandling studerade folket på Kitava, Trobrianderna, Papua Nya Guinea och fann att hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt HELT SAKNADES på dessa ställen. Möjligen är det även så att nämnda platser hör till The Blue Zones, www.bluezones.com , där man funnit platser på vår jord där befolkningen helt saknar dessa folksjukdomar!!!

    SvaraRadera
  2. Jo... - och då gäller det ju framförallt att stoppa i barnen artegen föda = rätt mat - som jag ser det.

    SvaraRadera